Ring til os på:

30 45 94 60

Kontakt os

Udfyld formularen, så vi vender tilbage til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udskiftning af vinduer og døre tilbydes

Hos Tømrermester Lars Frits Hansen er vinduer og døre mit speciale. Jeg kan levere en lang række løsninger, når det kommer til udskiftning af vinduer og døre til kunder i omegnen af Kokkedal, Hillerød og Helsingør. Jeg har en særlig stor ekspertise i både montering og udskiftning  vinduer og døre i træ, men jeg kan tilbyde alle typer døre og vinduer, så du kan få præcis det, der passer til dit hus.

30 års erfaring med udskiftning af vinduer

Jeg har over 30 års erfaring med udskiftning af vinduer, og derfor har jeg også et øje for at se, hvilke døre og vinduer, der passer ind i et specifikt hus’ stil. Jeg står altid klar til at rådgive, hvis du er i tvivl, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning med dine nye vinduer og døre.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Nye døre og vinduer kan gøre underværker for huset, men der er også andre fordele. Nye vinduer og/eller døre er ofte mere miljøvenlige, hvilket betyder, at du ved en udskiftning af vinduer og døre også får en besparelse på varmeregningen.

Vil du modtage et uforpligtende tilbud eller høre mere om en pris på udskiftning af vinduer eller døre, kan du altid ringe på telefon ​30 45 94 60 eller sende en mail til info@larsfrits.dk.

 ​Eksisteret siden 1977

Faglig stærke medarbejdere

Medlem af byg garanti

INSPIRATION

HVEM ER VI?

Tømrer Snedker

v/ Lars Frits Hansen

KONTAKT OS

Telefon: 30 45 94 60

E-mail: ​​info@larsfrits.dk​

FIND VEJ​

​Mørkelmosevej 5

2980 Kokkedal

CVR

​11297889