Ring til os på:

30 45 94 60

Kontakt os

Udfyld formularen, så vi vender tilbage til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gulvbelægning udføres i god kvalitet

Er du ved at tilbygge eller ombygge? Eller har du bare brug for at få udskiftet det gamle gulv med noget nyt og friskt? Så tilbyder jeg, tømrermester Lars Frits Hansen, gulvbelægning i form af nye trægulve og klikgulve i alle slags rum. 

Jeg tilbyder gulvbelægning til alle kunder i omegnen af Kokkedal, Helsingør og Hillerød. Dog tilbyder jeg ikke at lægge vinyl og linoleumsgulve.

Jeg lægger dit nye trægulv

Ønsker du dig et nyt klik- eller trægulv, kan jeg udføre gulvbelægning for dig. Jeg kommer gerne ud til dig og ser, hvor du vil have trægulv, så vi sammen kan finde frem til den rigtige løsning. Når det kommer til en ny gulvbelægning, måler jeg op og hjælper med at finde frem til de rette materialer. Hvis det ønskes, kan jeg tage prøver med på en ny gulvbelægning, så du kan finde frem til præcis det, du har i tankerne.

Få en grundig gulvbelægning

Jeg er en tømrer, der går meget op i grundighed og kvalitet. Hvad enten det gælder gulvbelægning eller noget andet, leverer jeg en personlig og grundig service. Vil du vide mere om gulvbelægning eller andet, kan du altid kontakte mig på telefon 30 45 94 60 eller e-mail info@larsfrits.dk.​

 ​Eksisteret siden 1977

Faglig stærke medarbejdere

Medlem af byg garanti

INSPIRATION

HVEM ER VI?

Tømrer Snedker

v/ Lars Frits Hansen

KONTAKT OS

Telefon: 30 45 94 60

E-mail: ​​info@larsfrits.dk​

FIND VEJ​

​Mørkelmosevej 5

2980 Kokkedal

CVR

​11297889