Ring til os på:

30 45 94 60

Montering af vinduer og døre

Hos Tømrermester Lars Frits Hansen er vinduer og døre mit speciale. Jeg kan levere en lang række løsninger, når det kommer til udskiftning og montering af døre og vinduer til kunder i omegnen af Kokkedal, Hillerød og Helsingør. Jeg har en særlig stor ekspertise i både udskiftning og montering af vinduer og døre i træ, men jeg kan tilbyde alle typer døre og vinduer, så du kan få præcis det, der passer til dit hus.

Udskiftning og montering af vinduer og døre der passer til stilen

Jeg har over 30 års erfaring med dør- og vinduesmontering, og derfor har jeg også et øje for at se, hvilke døre og vinduer, der passer ind i et specifikt hus’ stil. Jeg står altid klar til at rådgive, hvis du er i tvivl, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning med dine nye vinduer og døre.

Nye vinduer og døre er både bedre og billigere

Nye døre og vinduer kan gøre underværker for huset, men der er også andre fordele. Nye vinduer og/eller døre er ofte mere miljøvenlige, hvilket betyder, at du ved en udskiftning af vinduer og døre også får en besparelse på varmeregningen.

Vil du modtage et uforpligtende tilbud på udskiftning eller montering af vinduer eller døre eller høre mere om mine løsninger, kan du altid ringe på telefon ​30 45 94 60 eller sende en mail til info@larsfrits.dk.

HVEM ER VI?

Tømrer Snedker

v/ Lars Frits Hansen

KONTAKT OS

Telefon: 30 45 94 60

E-mail: ​​info@larsfrits.dk​

FIND VEJ​

​Mørkelmosevej 5

2980 Kokkedal

CVR

​11297889